Даяна Ханджиева е актриса, родена е на 6 август 1993

...
Даяна Ханджиева е актриса, родена е на 6 август 1993
Коментари Харесай

Свалячката Даяна Ханджиева: Близки сме с годеницата на Данчо

Даяна Ханджиева е актриса, родена е на 6 август 1993 година в София. Завършила е 73-о СОУ "Владислав Граматик ", както и реклама в Нов български университет. Кръстена е на принцеса Даяна, само че първите часове след раждането си носи името Катерина, на баба си.

Решава да тръгне към актьорството на 15 година, а пробивът й идва със сериала "Скъпи наследници ". Известно време е на бригада в Щатите, където работи като разносвач на пици и в нощен клуб. Тази година й донесе едно огромно предизвикателство, в което се спусна с доста хъс и сексапил – "Фермата 6 ". За страстите, другарството и любовта тя приказва искрено в изявление за вестник "България през днешния ден ".

- Даяна, Ваня завоюва "Фермата 6 ". Тя ли е най-категоричният победител съгласно вас и за кой от четиримата финалисти бяхте вие?
- Ваня си заслужи успеха освен на арената, само че и с непорочност и добротата, които излъчва. През каквито и сложни моменти да минаваше, тя се опитваше постоянно да бъде "хепи ". Аз персонално се двоумях сред Калоян и нея, само че гласувах за Калоян. За мен той си остана най-достойният участник.

- Отпаднахте на крачки от финала, какво е това, което не видяхме от вас във "Фермата "?
- Оказа се, че феновете не са видели много неща, които демонстрирах там. По малкия екран се вижда единствено 1 час от всичко, пък ние бяхме дружно 24 ч. Имаше доста работа, доста диалози с фермерите, та даже и среднощните диалози с Йордан щяха да покажат чисто другарската част и нямаше да има толкоз заблудени хора по отношение на връзките ни.

- Кой беше най-трудният ви миг вътре?
- Трудно стана към края, когато неналичието на най-близките ни хора стартира да се усеща осезаемо. Тогава и с Йордан трябваше да държим по-голяма отдалеченост, което ме натоварваше, защото той ми беше отдушникът и успокоителното вътре.

- С повече другари или врагове излизате от формата?
- Със сигурност с повече другари. Извън формата нещата към този момент са доста разнообразни. Всички се опитваме да си запазим приятните мемоари. Предаването ни даде нещо неповторимо, което доста малко хора имат шанса да преживеят. Въпреки всички дрязги оставаме доста сплотени фермери. Йордан ми е най-близкият даже извън, само че подкрепям доста топли връзки с Милена, Кустев, Мария, Хепи Ванче.

- Ваня е един от хората, с които бяхте близка, само че откакто се сближихте с Петър, тя почувства изменничество. Към днешна дата изгладихте ли нещата?
- Вътре може би стана някакво комплициране. Преди вечерята с Петър персонално я попитах дали има проблем с това. Тогава ми сподели, че не е влюбена в него и не знае за какво всички мислят, че имат нещо общо дружно. Навън нещата са доста по-уталожени, не сме изолирани, към този момент си приказваме. Тя е по-спокойна, аз също и сме в прелестни връзки.

- Беше ли роля тази бърза трансформация у вас, която даже фермерите не възприеха - прехвърлянето ви от Йордан към Петър?
- Не е било чиста роля, само че беше някаква тактика. Защото като другар виждах, че моят непосредствен човек вътре потъва и аз би трябвало да му оказа помощ. И прехвърлянето ми по този начин внезапно и ненадейно към Петър беше поради желанието ми да ударя метафорично пестник на Йордан, с цел да се сети какво е заречен на годеницата си и да се усети, че тези негови страсти към мен не са другарски. Трябваше просто да го събудя, и то много жестоко. Днес с Йордан сме в най-прекрасните си вероятни връзки, той към този момент се успокои, тъй като вътре във "Фермата " страстите са умножени по 100.

- Съжалявате ли, че връзките с Петър не се получиха?
- Той е мъж, който си заслужава, само че просто химията ни не се получи там. То се усещаше още първоначално, че не сме един за различен. След като 2 месеца не сме осъществили контакт, а се случи най-после, сигурно нещо не е било както би трябвало. Той е млад, хубав мъж с глава на раменете. Флиртът там беше доста прелестен за момента, само че в никакъв случай не съм си представяла, че това нещо може да излезе отвън предаването.

- Казахте, че влизате във формата, с цел да изясните връзките си с тогавашния си другар. Какви са през днешния ден взаимоотношенията ви?
- Той доста порасна, може би аз вътре съм го прекарала през доста катарзисни моменти и евентуално с помощта на тях той израсна като човек. В момента и двамата достигнахме до равнището, в което можем да преодолеем цялата болежка, която сме си предизвикали. Днес сме в прелестни връзки.

- Чувствате ли виновност поради развоя на връзката с Йордан и годеницата му Камелия?
- Камелия е извънредно умна жена, която след първичния потрес и страсти е осъзнала позитивите, които й носи цялата обстановка, и се е възползвала оптимално от тях, за което я адмирирам. Дори сега с нея сме в положителни връзки и се чуваме постоянно. Всичко е изгладено, никой не ненавижда никого.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР