Дъщерята на един от най-богатите хора в ОАЕ премиер на

...
Дъщерята на един от най-богатите хора в ОАЕ премиер на
Коментари Харесай

Дъщерята на арабски емир изчезна при бягство от ОАЕ

Дъщерята на един от най-богатите хора в ОАЕ министър председател на емирствата - Мохамед бен Рашид ал-Мактума, е избягала от страната и е изчезнала по пътя.

Тя е оставила видеосъобщение за аргументите,накарали я да предприеме тази стъпка, заяви „ Дейли мейл ”, представен от обстоятелства.бг.

Според информацията 33-годишната Латифа е съобщила, че в арабската страна не може да живее обикновено. Латифа е едно от 30-те деца на свръхбогатия емир и третото, което напуща ОАЕ.

По-голямата й сестра също е избрала да живее в Европа, откакто са й забранили да взе участие в избори, да кара кола и да води открит живот със своите другари. Същото е направил и един от братята й.

За да напусне страната, Латифа е употребила услугите на някогашен френски боен, който я скрил на яхтата си и отплавал към Индия. Когато яхтата се е намирала на 50 километра от крайбрежието на Индия, Латифа се обадила на своя прочут във Англия и му споделила, че чула изстрели, след което връзката прекъснала и от този момент няма никаква диря от нея. Започнало е търсене на яхтата, само че до момента резултат няма.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР