Дарт Вейдър и неговите войници участваха в церемония на космическите

...
Дарт Вейдър и неговите войници участваха в церемония на космическите
Коментари Харесай

Дарт Вейдър се появи на военна церемония в САЩ


Дарт Вейдър и неговите бойци участваха в гала на галактическите сили на Съединени американски щати
(снимка: US Air Force)

Когато генералът от военновъздушните сили ДеАна Бърт постави клетва пред американските галактически сили, тя беше заобиколена от познати лица – бойци на Галактическата империя от Междузвездни войни.

Щурмовакът стоеше деликатен. От едната му страна войник-разузнавач, а от другата – боец от армията на императора. И, несъмнено, самият и генерал-майор Бърт, която е пълководец на галактическите сили.
още по тематиката
Американските военни обичат. Страниците им във Фейсбук са цялостни със фотоси на бойци, водачи, моряци и морски пехотинци, облечени като щурмоваци и джедаи. Е, най-вече щурмоваци. По някаква причина не бунтарите.

Репортерите на  са създали искане до галактическите сили, с цел да схванат дали публично поддържат тъмната страна на Силата, само че по този начин и не получават отговор.

Генерал ДеАна Бърт поставя клетва в наличието на Дарт Вейдър и имперските бойци
(снимка: US Air Force)

„ Доброволците в костюми не са взели участие в церемонията по полагане на клетва ”, споделя представителят на американските галактически сили Майк Пиърсън пред Task & Purpose. Но кои тогава са тези хора на фотосите? Истински бойци на Империята?
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР