Държавният глава на Руската федерация Владимир Путин е заслепен от

...
Държавният глава на Руската федерация Владимир Путин е заслепен от
Коментари Харесай

Шолц: Путин е заслепен от имперски фантазии за господство

Държавният глава на Руската федерация Владимир Путин е омаян от имперски мечти за владичество. Това акцентира канцлерът на Федерална Република Германия в границите на конференция на интернационалната католическа общественост, извършена в Берлин, оповестява немският вестник BILD.

Шолц акцентира, че пацифистите имат право да се опълчват на всяко клане. Но в действителния живот от време на време би трябвало да се отбраните от агресор с оръжие в ръцете си. " Всеки ден те [украинците] пазят свободата си, родината си, живота си от имперските, исторически заслепени мечти за господството на владетеля на Кремъл “, разяснява немският канцлер. Според него, когато се приказва за мир в Украйна, би трябвало да се " пазим от псевдорешения, чието име единствено съдържа думата " мир “.

Шолц отхвърли известията, че през март 2022 година Русия и Украйна са били покрай спокойно съглашение, което е било блокирано от Съединени американски щати и Англия. " Всичко, което беше допустимо въз основата на взаимно съгласие, беше унищожено. Защото съветският президент единствено употребява времето, с цел да прегрупира войските в Украйна след несполучливата офанзива против Киев и да стартира нахлуване против Източна Украйна “, увери Шолц. Той назова основата на мира " съзнанието от съветското управление, че става дума за евакуиране на войските “. " Тогава ще има опция за договаряния. И украинското държавно управление ще взе участие в тях “, добави немският канцлер.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР