Държавната дума на Русия прие на пленарно заседание в четвъртък

...
Държавната дума на Русия прие на пленарно заседание в четвъртък
Коментари Харесай

Русия забрани смяната на пола

Държавната дума на Русия одобри на пленарно съвещание в четвъртък на второ четене за медицински интервенции за смяна на пола , заяви ТАСС.

Законопроектът е импортиран през май за разглеждане от депутати от всичките пет парламентарни групи, отпред с ръководителя на Държавната дума Вячеслав Володин, и е утвърден на първо четене през юни. Той планува законът " за основите на отбраната на здравето на жителите в Руската федерация " да бъде допълнен с нов член, който не разрешава медицинските интервенции, както и използването на медикаменти за промяна на пола.

Забраната не важи за медицински интервенции за лекуване на вродени аномалии и малформации , както и при генетични и ендокринни болести, свързани с нарушено образуване на половите органи при деца.

" Единна Русия " решена да забрани промяната на пола в страната

Според законопроекта, само за вродени аномалии ще се прави изключение

Държавната дума утвърди също и допълнение към законопроекта, съгласно която браковете се смята таза анулирани, в случай че един от съпрузите е сменил пола си.

В член 16 от Семейния кодекс на Руската федерация, в който са посочени основанията за преустановяване на брака, се добавя предписание, съгласно което той може да бъде разтрогнат заради регистриране на смяна в акта за гражданско положение във връзка със промяна на пола на от един от съпрузите.

Според заместник-председателя на здравната комисия в Думата Сергей Леонов " бракът се анулира във всички случаи, когато се окаже, че брачен партньор или двойката е сменила пола си ".
 ФСБ задържа ЛГБТ деятел за държавна измяна Обновена
ФСБ задържа ЛГБТ деятел за държавна измяна

Извършил безналичен превод по банкова сметка за даване на финансова помощ на украинската войска.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР