Държавата е получила 4.8 млн. лева от разпределението на парите,

...
Държавата е получила 4.8 млн. лева от разпределението на парите,
Коментари Харесай

Държавата е получила близо 5 млн. лева от парите за активите на ПФК ЦСКА АД

Държавата е получила 4.8 млн. лв. от разпределението на парите, получени от търга за активите на ПФК ЦСКА АД, заяви " Тема спорт ". Пред " Дневник " синдикът на банкрутиралото сдружение Дора Милева удостовери.

" Средствата бяха преведени по сметката на Национална агенция за приходите още във вторник ", сподели Милева. Тя уточни, че към момента има кредитори, които не са дали сметка за приемане на парите си. И посочи, че период за това няма.

Това е последната стъпка към проблема с активите на банкрутиралото сдружение, който провокира огромно напрежение измежду последователите на ЦСКА и се организира в Кърджали от втория опит. Победител стана " Ред енимълс ", обвързвана с ръководения от Гриша Ганчев " ЦСКА - София ", като сдружението заплати близо 8 млн. лв..

Парите, преведени на Национална агенция за приходите, са общо към 40% от всички задължения, които ПФК ЦСКА АД имаше към организацията. Преди време от юридическия екип на " ЦСКА - София " акцентираха, че това е невиждано високо задоволство на кредиторите при сходни случаи във футбола.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР