Даниил Медведев през миналата седмица се завърна обратно на победния

...
Даниил Медведев през миналата седмица се завърна обратно на победния
Коментари Харесай

След титлата в Ротердам: Медведев проведе поредната си наказателна акция на старта в Доха

Даниил Медведев през предходната седмица се завърна назад на победния път, откакто загърби слабите си резултати в последните месеци и ранното си отпадане на Аустрелиън Оупън, с цел да победи с купата на шампионата в Ротердам. По този метод руснакът се завърна назад в международния топ 10, само че по всичко проличава, че някогашната първа ракета на планетата няма желание да стопира дотук и през днешния ден откри сполучливо акцията си на АТР 250 конкуренцията в Доха, като надигра квалификанта Лиъм Броуди за час и 30 минути на корта - 6:4 6:3. С успеха си третият подложен в схемата подпечата класирането си за четвъртфиналите, където ще срещне Кристофър О`Конъл, който по-рано през днешния ден в профил защитаващия първенец Роберто Баутиста Агут.

Още на старта на дуела станахме очевидци на извънредно непредвиден процес на събитията, откакто международният номер 147 се възползва от мудните дейности на противника си и осъществя пробив, но все пак Медведев надалеч не се трогна от случилото се и отговори уместно с рибрейк. Постепенно с течение на мача московчанинът съумя да откри дълготраен надзор в размените от главната линия и не след дълго отмъкна противниковия начален удар, осигурявайки си опция да сервира за спечелването на частта.

Тогава обаче левичарят за следващ път се възползва от неубедителността в представянето на любимеца, като навакса изгубеното, само че някогашният първенец US Open имаше финален думата и се оправдава с пробив в заключителния 10-и гейм, донесъл откриващия сет в сметката му.

Оттам насетне международният номер 8 стартира да упражнява все по-сериозен напън върху Броуди, чиято опозиция се пречупи след несъразмерен брой неточности от рутинна позиция и подаването му беше причислено в актива на третия подложен. Оттам насетне Медведев нямаше никакви усложнения в моментите си на сервис, което му разреши извънредно необезпокоявано да се поздрави с шестата си поредна победа.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР