Даниел и Сам Смит, семейна двойка от британския град Бирмингам,

...
Даниел и Сам Смит, семейна двойка от британския град Бирмингам,
Коментари Харесай

Котка се върна при собствениците си в деня след погребението ѝ

Даниел и Сам Смит, фамилна двойка от английския град Бирмингам, разкриха, че са погребали обичаната си котка Лъки , само че ден след погребението домашният любим се върнал вкъщи при притежателите. Историята на британците е оповестена от Daily Mail.

Според влюбените комшия разкрил мъртъв черно-бял котарак, който бил прегазен от колоездач , и го донесъл в торба за картофи. Сам разубеди Даниел да не гледа мъртвото животно, само че тя трябваше да се увери, че домашният им любим е мъртъв. В чантата тя видяла мъртвия Лъки. Собствениците решили да заровят котката си в задния двор и да сложат огромен камък вместо надгробен .

След безсънна нощ смутената Даниел отишла на работа, само че на сутринта получила фотография, която я зарадвала. На фотосите Лъки яде от купа у дома, лежи в леглото на домакинята и се чисти. Момичето разбра, че предния ден е заровило непозната котка, която е съвсем близначка на техния любим .
 
via
— patrick (@patricksnet)
„ Избухнах в сълзи от благополучие, само че в това време си помислих за чия котка съм скърбяла “, сподели тя. Даниел стартира да търси същинския притежател на заровената котка в обществените мрежи. Оказало се, че това е жена, която я помоли да не изкопава мъртвия домакински любим и да го остави там, където е заровен.

По-рано беше обявено за гражданин на индийския щат Тамил Наду, който се прибрал у дома ден след погребението му. Полицията почнала следствие за определяне същинската идентичност на погребения мъж.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР