Дамите много се страхуват от навършването на 40. Оставаме с

...
Дамите много се страхуват от навършването на 40. Оставаме с
Коментари Харесай

Късно е да го направите, ако вече сте на 40

Дамите доста се опасяват от навършването на 40. Оставаме с усещането, че след тази възраст те се усещат по този начин, сякаш някой си е разрешил да изключи копчето на заниманията им. Това обаче е единствено в тяхното схващане.
Истината е, че след 40 е късно единствено за това:
Да съжаляваме за постъпките си
Когато съжаляваме за нещо, което към този момент не можем да променим, ние се наказваме. Няма смисъл да се чувствате отговорни за действия от предишното. В последна сметка човек бърка, с цел да се научи и да израсте. В противоположен случай по какъв начин бихме могли да се превърнем в зрели и мъдри хора, каквито сме на 40?!
 Класация: Кои физически черти на дамите притеглят най-вече мъжете Класация: Кои физически черти на дамите притеглят най-вече мъжете
Откакто свят светува дамите се чудят по какъв начин да бъдат по-привлекателни за мъжете? Учени настояват, че към този момент имат отговор на този въпрос. Може...
Да се опасяваме от новото и непознатото
Какъв смисъл има да се опасяваме, откакто животът е толкоз къс. Време за боязън и страдание в никакъв случай не си отделяйте. Впускайте се към всяко предизвикателство, без да мислите прекалено много. Единствено тогава ще сбъдвате задачите си, без значение от възрастта си.

Да не имаме вяра в себе си
40 е прелестна възраст. Тогава човек е най-балансиран. Той е минал през не малко тествания и премеждия. Мъдър е, тъй като е научил най-важните уроци на живота. Има задоволително сила, с цел да продължи да граби от богатствата му. Дерзайте и не се съмнявайте за момент в себе си.
 5 признака, че си душевен устойчива персона 5 признака, че си душевен устойчива персона
При всички компликации, с които ни среща актуалният метод на живот, е напълно обикновено да изпитваме недостатъци в даден миг. Не всички х...
Да виним родителите си за минали действия
Няма значение какви неточности са позволили вашите родители. По-важно е, че са съумели да ви отгледат и възпитат по заслужен метод. Всеки бърка от време на време. Колкото повече дълбаете в проблемите, толкоз повече се лишавате от вътрешния си мир. Простете и продължете живота си с усмивка.

Да се държим детински
Не му е време за това. Навярно и сами сте стигнали до това умозаключение. Какъв е смисълът да си вредите, откакто можете да се забавлявате по един доста по-стойностен метод. Сигурни сме, че имате десетки благоприятни условия за забавление пред себе си, от които да се възползвате. Какво чакате, направете го. 40 е новото 20!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР