Дали изолацията под покрива на Биг Брадър повлия на Александра

...
Дали изолацията под покрива на Биг Брадър повлия на Александра
Коментари Харесай

ВИП Брадър 2017: Любовен сериал в Къщата

Дали изолацията под покрива на " Биг Брадър " повлия на Александра Богданска и Даниел Петканов още веднъж да намерят пътя един към различен, или става въпрос за същинска обич, следва да забележим довечера.

Зад скандалната разлъка сред модела и водещия може би се коренят действителни, мощни усеща. Алекс призна пред Дани, че сега няма мъж до себе си, въпреки във визитката си за видеото на формата да е споделила, че е обвързана.

 Снимка 316883

Хубавицата отвори душата си и му описа какъв брой се опасява от обстоятелството, че й харесва да бъде с него. Тя не скри, че родителите й, очевидно с цел да я поддържат, държали тя да има човек до себе си, откакто Дани обществено оповести, че му е изневерила.

Снощната интимна идилия сред двамата беше затрогваща, а тази вечер ще станем очевидци на особеното благополучие и на Енджи Касабие, повлияна от смяната в връзките сред Алекс и Дани. В изблик на наслада диетоложката ще подари на модела пръстен, който да символизира любовта ѝ с репортера.

 Снимка 317027

Красивата ливанка ще обрече двамата млади един на различен и ще признае, че за първи път вижда толкоз същинска и откровена обич. Съквартирантите ще гледат онлайн същински любовен сериал, който ще провокира разнообразни реакции - някои доброжелателно ще се забавляват, а други ще не престават да злословят по адрес на Алекс Богданска.

 Снимка 317025

Докато Енджи се радва на младата двойка, Цуни ще продължи със заканите си да разкрие шокиращи обстоятелства от предишното на Александра. Тя обаче няма да остави нещата по този начин и персонално ще му зададе някои въпроси, които май ще се окажат следващ мотив за кавги в Къщата.

 Снимка 317024

По време на живото предаване нощес, напусна играта журналистът Антон Стефанов, който призна пред Ники Кънчев, че ролята на коментатор на формата в студиото на Гала е в пъти по-лесна в сравнение с тази на участник. И съобщи, че играта го е надиграла.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР