Дългоочакваният ден настъпи - 15 май ще се окаже решаващ

...
Дългоочакваният ден настъпи - 15 май ще се окаже решаващ
Коментари Харесай

ЦСКА срещу Левски – къде да гледаме финала

Дългоочакваният ден настъпи - 15 май ще се окаже решителен за един от двата български гранда... ЦСКА и Левски се изправят един против различен във финала за Купата на България!

На 21 април " алените " отстраниха Славия след осъществяване на дузпи, а на 22 април " сините " преодоляха първенеца на България Лудогорец. Това означаваше единствено едно - Левски и ЦСКА ще играят на край за Купата за първи път от 17 години.

През 2005 година Левски победи ЦСКА с 2:1, а в този момент армейците са настоящият притежател на трофея, откакто през 2021 година завоюваха финала против Арда Кърджали (1:0).

Еуфорията бе толкоз огромна, че пуснатите в продажба над 36 000 билета за стадион " Васил Левски " бяха изкупени за броени часове и в този момент упованията са, че ще станем очевидци на необикновено шоу по трибуните, каквото родният футбол не е виждал отдавна насам!

Главен арбитър на конфликта ще бъде Никола Попов, въпреки и управлението на ЦСКА да изпрати остра декларация по отношение на назначението му, а след нея да последва и отговор от страна на Станимир Стоилов.

През актуалната акция в Първа лига " червени " и " сини " играха три пъти между тях - на 26 септември (9 кръг) " армейците " победиха с 2:1, а по-късно на 6 март (22 кръг) и на 17 април (27 кръг от плейофите) голове не бяха маркирани и точките бяха поделени.

Финалът за Купата на България ще стартира в 17:00 часа и ще бъде излъчен директно в ефира на " Diema Sport 1 ", написа sportlive.bg.

Снимка: LAP.bg
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР