Дълги руси коси, светли очи, нисък ръст, кукленско излъчване -

...
Дълги руси коси, светли очи, нисък ръст, кукленско излъчване -
Коментари Харесай

Мани има близначка, участвала в предишен сезон на „Игри на волята“?

Дълги руси коси, светли очи, невисок растеж, кукленско лъчение - да, две участнички от „ Игри на волята “ са съвсем като сестри близначки!

Можете ли да отгатнете кои са те? Даваме ви жокер - едната е Мануела, която е в тима на Супергероите, на 25 години е, родена в Карлово, само че живее и работи във Великобритания като физиотерапевт. Във визитката си чаровната Мани не загатна да има известни родственици, ето за какво и толкоз се изненадахме, когато видяхме занимателното видео в персоналния ѝ Instagram, под което беше написала “twins ” (близначки).
                             

 image2_16x9.png Хороскопът за ОКТОМВРИ: време за естетика и заслужени достижения, внимавайте в общуването На фокус
Всичко е в кръга на шегата, несъмнено - Мани и Елизабет от трети сезон на „ Игри на волята “ не са същински сестри, само че в действителност си наподобяват поразително! Особено когато са оформили косите си по идентичен метод и са се преоблекли в спортните си екипи от предаването.

Последователите им също видяха приликата и разясниха „ Като сестрички сте! “, „ Колко доста си наподобяват “, а един от почитателите даже шеговито ги назова „ Миньоните “ . Мани и Елизабет очевидно са близки приятелки в живота и постоянно ги виждаме дружно на фотоси от събирания и празненства, които участниците от новия сезон си провеждат.

Двете обаче не са единствените участници, които са завързали другарство сред новия и предния сезон.
                             

Мирела от Безстрашните и Габриела от трети сезон на предаването също са положителни приятелки и постоянно споделят в обществените мрежи фотоси и видеа дружно. Също като Елизабет, Габриела е част от компанията на състезателите от четвърти сезон.
                             

Стратимир, който взе участие предходната година в предаването и беше част от племето на Приключенците, пък е „ скритият коз в 4-и сезон “, както самичък се назова под фотография, на която виждаме, че Валери, Мирела, Лефтеров, Чакалов и Георги са на разходка до Боянския водопад след края на формата.
                             

Гледайте предаването всеки понеделник от 20:00 и от вторник до петък от 21:00 по NOVA.  Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на  и  на формата!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР