Да си различен е трудно в днешно време, макар че

...
Да си различен е трудно в днешно време, макар че
Коментари Харесай

Какво е да си различен от малък? Изповедта на Филип, който вече е Анджи

Да си друг е мъчно в днешно време, въпреки че годината е 2019-та и това сигурно го знае 21-годишната Анджи, една от най-известните транссексуални хора у нас.

Интересът към нея стартира преди 2-3 години, когато районно издание споделя историята на ученика Филип от Кюстендил, който си мечтае да е жена на 100% и да наподобява на плеймейтката Николета Лозанова. Вижте Анджи в канала   във vbox7:

Днес Филип е Анджелина и това удостоверява даже персоналната му карта.

Но този път не е бил по никакъв начин елементарен и безпроблемен. " Бях измъчвана в учебно заведение, нанасяли са ми сериозен побой и по тази причина горните ми зъби са напълно фасети ", споделя Анджи пред " България през днешния ден ".

Още преди да тръгне на учебно заведение дребният Филип схваща, че не е като останалите деца.

" Освен че одобрявам мъже, аз вътрешно се усещам като жена ", разяснява той пред изданието.-->

Съучениците на Филип не му дали прошка разликата и той от дребен е бил подлаган на сериозен тормоз. Но Филип бил решен да се трансформира и външно в жена. Започнал с премахването на половите си органи, последвала хормонална терапия и фемизиране на лицето.

Анджи има три интервенции - въпросната фемизация на лицето, промяната на пола и слагането на бюст.

Днес Анджи е студентка в Техничексия университет в София. Обича лукса, скъпите движимости и даже неотдавна се похвали с нов първокласен автомобил.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР