Да си признаем, съвсем бяхме забравили за съществуването на Парис

...
Да си признаем, съвсем бяхме забравили за съществуването на Парис
Коментари Харесай

Нападките към Парис Хилтън от сестра й

Да си признаем, напълно бяхме не запомнили за съществуването на Парис Хилтън , до момента в който тя не ни подсети за себе си с документалния филм " This Is Paris ", продукция на YouTube. От него разбираме много забавни детайлности за живота на милионерската наследница, която беше същински шлагер преди години.

От документалния филм излиза наяве, че Парис е същински работохолик , не си е взимала нито един почивен ден, откогато е била на 15 години, и към 250 дни годишни прекарва в пътувания.

На фона на това самопризнание за " нон-стоп " работа, по-малката сестра на Парис Ники Хилтън се включва с откровения съвет, че би трябвало да откри верния баланс сред работата и персоналния си живот. Препоръчва й и да си вземе отмора, на която да изключи телефона си.
 Снимка 496768

39-годишната Парис обаче е безапелационна, че това няма по какъв начин да се случи, тъй като графикът й е прекомерно претрупан. А отговорът на Ники е, че тя е просто " алчна ". На това Хилтън отвръща, че не е алчна, а просто обича да прави пари, предава Fox News.
 Парис Хилтън, проектите ѝ да има близнаци и подготвена ли е с имената
Как ще кръсти Парис Хилтън плануваните си близнаци

парис не стопира да ни изненадва

Блондинката е на мнение, че едва ли ще си разреши да забави темпото, до момента в който не стане милиардер . Именно това е нейната персонална цел, с цел да която не стопира да работи всеки. След снимането на кино лентата обаче Парис признава, че се е преоткрила и към този момент мисли и за други значими неща в живота, като това да сътвори лично семейство.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР