Да си холивудска звезда не е никак лесно. Не знаем

...
Да си холивудска звезда не е никак лесно. Не знаем
Коментари Харесай

Как минава един ден на Майкъл Б. Джордан

Да си холивудска звезда не е по никакъв начин елементарно. Не знаем това от първа ръка, само че следим доста изкъсо какво прави Дуейн Джонсън , а той е доста ангажиран. Такъв е и Марк Уолбърг , само че и за двамата сме говорили. Не сме обръщали внимание обаче на Майкъл Б. Джордан .

 Дневният график на Марк Уолбърг е от друго измерение
Дневният график на Марк Уолбърг е от друго измерение

Такива желаеме да станем, когато пораснем

Сега ще изправим тази неточност, тъй като артистът от " Черната пантера " и " Крийд: Сърце на първенец " не пада по-долу от гореспоменатите симпатяги. Знаем това, тъй като Джордан самичък разкрива по какъв начин условно протича един негов ден пред камерата на Vanity Fair.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Michael B. Jordan (@michaelbjordan) на Юли 13, 2017 в 6:40 PDT

Събуждането се случва в пет сутринта , само че артистът признава, че отсрочва алармата няколко пъти. Разбира ме го, тъй като и ние по този начин вършим и ставаме. Майкъл Б. Джордан обаче има традиция, която съблюдава. Винаги десният крайник би трябвало да стъпи на земята първи, и по-късно отива да превзема света.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Michael B. Jordan (@michaelbjordan) на Сеп 20, 2018 в 9:00 PDT

Не, по-късно си взима душ и медитира. Следва закуска, която всякога е друга, само че съвършената за него включва палачинки, мъфини и други сходни вкусотии. Няма по какъв начин да ни убегне физиката на артиста, а с цел да я поддържа Майкъл Б. Джордан се храни по шест пъти дневно .

Тук обаче идва уточнението, че това е идеалният ден, тъй като от време на време му е доста натоварено и признава, че е късметлия, в случай че успее да хапне три пъти.

 Кой е Майкъл Б. Джордан на Холивуд
Кой е Майкъл Джордан на Холивуд

" Черната пантера " и огромният пробив в киното

В подготвителните дни пък изпива по към пет литра вода, а те включват по 2-3 тренировки. Следват работни отговорности, сред които намира време и за разходка. Това, което най-вече го тормози е, че телефонът му не престава да звъни.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Michael B. Jordan (@michaelbjordan) на Авг 30, 2018 в 4:02 PDT

За да ни потвърди, че не си измисля Джордан демонстрира, че има над 250 текстови известия, на които се допуска, че би трябвало да отговори. Актьорът признава, че доста обича да играе баскетбол, само че не му остава време за това занимание. Но пък играе доста игри, измежду които NBA 2K и Call of Duty .

 Триумф за Майкъл Б. Джордан
Кой е най-големият изверг на Холивуд

Според премиите на MTV

Майкъл Б. Джордан признава, че е доста импровизиран в решенията си по кое време и къде да вечеря, по тази причина не може да каже какво тъкмо хапва. Живее с родителите си и след вечеря избира да релаксира вкъщи. Денят за Джордан приключва след среднощ.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР