Да отглеждаш дете не е никак лесно и това могат

...
Да отглеждаш дете не е никак лесно и това могат
Коментари Харесай

Защо все още Кристина Ричи спи със сина си

Да отглеждаш дете не е по никакъв начин елементарно и това могат да го потвърдят всички дами, които са имали щастието да станат майки. Когато децата са повече от едно, провокациите също се усилват.
 Кристина Ричи, Марк Хамптън и раждането на второто й дете Клеопатра Ричи Хамптън
Кристина Ричи стана майка за повторно

Първото й дете с втория й брачен партньор Марк Хамптън

Кристина Ричи го знае добре, тъй като сама тя е майка на две деца, а по едно и също време с това не е поставила кариерата си на пауза. В изявление за списание Peole актрисата приказва за провокациите на това да е майка на две деца.

Ричи споделя, че е съумяла да научи деветмесечната ѝ щерка Клеопатра да заспива по график и щом я постави в леглото ѝ, няма проблеми да заспи. Но не по този начин стоят нещата с осемгодишния наследник на актрисата - Фреди.

Според Кристина Ричи, Фреди към момента има потребността да заспива с нея, само че това изобщо не я тревожи, а даже го намира за ужасно. Тя добавя, че се е пробвала да го научи за заспива самичък, когато е бил по-малък, само че тогава той е започвал да плаче и да удря главата си в парапета на креватчето. Нещо, което бързо я е предиздвикало да се откаже от този метод.

Такива проблеми обаче не е имала с щерка си. Въпреки проблемите със заспиването, които има с Фреди, Ричи твърди, че той доста ѝ оказва помощ в развъждането на Клеопатра. Защото от време на време си играе с нея, а през това време актрисата може да свърши малко домакинска работа.
 Кристина Ричи, Wednesday и доказаното присъединяване на актрисата в сериала на Тим Бъртън
Кой се завръща в сериала за семейство Адамс

Тим Бъртън е на режисьорския стол

Осемгодишният Фреди оказва помощ на майка си и когато бебето би трябвало да бъде изкъпано, или пък да му бъде приготвено млякото, за което Кристина Ричи е доста признателна.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР