Да не забравяме и добрия , който е в няколко

...
Да не забравяме и добрия , който е в няколко
Коментари Харесай

Как да се възползваме от завишените коефициенти в betway?

Да не забравяме и положителния, който е в няколко разновидности. Богатото портфолио със специфични оферти както за нови, по този начин и за към този момент регистрирани клиенти на уеб страницата, потвърждава какъв брой огромно внимание отделя компанията за всеки усет и предпочитание на другите консуматори. Това, в комбиниране с първокласното обслужване, сигурна платформа и огромен опит зад тила си, трансформират Бетуей в избор номер едно за доста играчи.

Офертите на английския бранд са великодушни и с допустими условия, което ги прави подобаващи за играещите в платформата. Букмейкърът предлага много от общоприетите промоции, само че има и доста, които се виждат по-рядко и го изкарват с едни гърди пред конкуренцията. Един от тях е betway boost, който разрешава на залагащите да вършат прогнози на мачове и пазари със повишени ставки. Най-общо казано това е особено селекциониран лист със спортни събития и коефициенти, които деликатно са подбрани и усъвършенствани от букмейкъра за да направи идващия Ви залог още по-вълнуващ. Ще ви дадем образец с случайно определен мач какъвто е Реал (Мадрид) - Барселона. В случая Betway може да Ви предложи залог Реал (Мадрид) да завоюва, двата тима да отбележат, и Тони Кроос да вкара попадение. Друг вид може да бъде в срещата сред Ювентус и Милан - Влахович от домакините да означи през първото полувреме, а успеха да е за гостите. Или пък Кристиано Роналдо да насочи над три точни удара в противниковата врата на дуел на Манчестър Юнайтед. Освен, че сортира разнообразни селекции от дадена среща, букмейкърът Ви дава опция да спечелите по-сериозен коефициент от въпросното събитие. Така за някои дуели ставките са с 10-15% по-високи, спрямо предлаганите при конкуренцията. Подсиленият коефициент може да сплотява и три мача в избран часови диапазон или от даден шампионат.

Betway boost не важи единствено за футбол, а и за доста други спортове като тенис, баскетбол и даже дартс. Не са пропуснати и набиращите все по-голяма известност електронни спортове. Списъкът с препоръчаните подсилени коефициенти ще намерите елементарно в уеб страницата, като в началото би трябвало да влезете в страницата с промоциите и да намерите тъкмо по този начин озаглавената.

След като Ви запознахме с Betway boost, е редно да изредим и останалите
бонуси, които марката предлага. Както всеки различен букмейкър, и тук ще Ви посрещнат с оферта за " добре пристигнал ", която може да е за спорт или за казино. Естествено, има и предложения за регистрирани играчи. Една от тях е по този начин нареченият Free Bet Клуб, който ще Ви обезпечи безвъзмезден залог всяка седмица. Друго предложение на букмейкъра е BetYourWay, в който да създавате свои лични персонализирани залози за определени огромни футболни мачове с Bet Builder. Има и нещо невиждано до момента в България - Share a Bet, или другояче казано " шерване на залог ".

Съдейки по офертите, които предлага английският
букмейкър, сигурно можем за кажем, че мисли за своите клиенти и желае да им дава преференциални предложения.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР