Да намериш своята сродна душа в лицето на партньора си

...
Да намериш своята сродна душа в лицето на партньора си
Коментари Харесай

Има поне 10 знака, че той не е вашата сродна душа

Да намериш своята сродна душа в лицето на колегата си в любовна връзка може да е мъчно.
Сродните души се усещат. Приличаме си с тях по толкоз доста неща – позитивни и негативни. Понякога може да се усещаме добре с някого във взаимоотношенията ни, само че той да не е нашата сродна душа.
Кои са 10-те признака, че сътрудникът ви не е вашата сродна душа?

1. Сродната душа поддържа вашите пристрастености и решения. Той или тя би трябвало да бъде вашата най-голяма поддръжка и да ви предизвиква да преследвате своите цели и фантазии, без значение по какъв начин това може да им се отрази.

2. Истинската сродна душа прибавя стойност към живота ви. И то не във връзка с материалното положение. Сродната душа е сътрудник, който способства с качество за вашата връзка.

3. Една сродна душа ще ви стимулира да бъдете себе си. В една връзка, едно от най-важните неща е да можем да бъдем себе си, без сътрудникът ни да ни осъжда за това. Не значи да имаме разрушителни привички и да желаеме да не ни отхвърлят поради тях, а да можем да се покажем рошави и без грим, да не се срамим от тялото си, от страстите си и т. н.

4. Вашата сродна душа ще ви обожава. Дори и да не сте от тези персони, които се нуждаят от одобряване, сътрудникът ви би трябвало да покаже какъв брой доста ви обича, без безусловно да ви слага на фундамент.

5. Сродните души са подготвени на взаимни отстъпки. За една щастлива връзка са нужни взаимни отстъпки и от двете страни и единствено сродната душа може да ни ги даде.

6. Ако вашият сътрудник ви е сродна душа, то той ще демонстрира, че цени мнението ви. Разбира се, той не е задължен да се съгласява с вас за всичко, само че би трябвало да може да почита вашите убеждения, без да ви натрапва своите.

7. Сродната душа ще обича себе си тъкмо толкоз, колкото обича вас. Най-добрият сътрудник е този, който няма да зависи непрекъснато от вашата компания или внимание. Той или тя би трябвало да се усещат удобно със себе си.

8. Сродната душа се стреми към основаване и поддържане на доверие посред ви. Проблемите във връзката ви ще бъдат неизбежни, в случай че непрекъснато се съмнявате в честността си един различен.

9. Партньорът сродна душа е този, който ни кара да се вълнуваме от живота. Той прибавя повече цвят и позитивно въздействие в живота ни, а не токсичност.

10. Сродната душа ни въодушевява да бъдем по-добрата версия на себе си, а не противоположното. Били ли сте в любовна връзка, в която сътрудникът ви не ви е подкрепял и стимулирал да се грижите по-добре за себе си, да спортувате и т. н., а по-скоро е саботирал вашите опити? Със сигурност не е бил сродната ви душа.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР