Да, България - партията на Христо Иванов, която е част

...
Да, България - партията на Христо Иванов, която е част
Коментари Харесай

Удар по Христо Иванов: Маги Малеева разцепи Да, България, създаде 9 декември

" Да, България " - партията на Христо Иванов, която е част от " Демократична България ", се снабди с вътрешна съпротива от 88 души. Тя се споделя клуб " 9 декември " (датата, на която е учредена партията - б.а.), а измежду основателите на клуба е и основателката на " Да България " и някогашна тенисистка Мануела Малеева. В него влизат също някогашният зам. министър на защитата Велизар Шаламанов и някогашния народен представител Калоян Янков.

" В нашия клуб ни събра желанието за развиване и възстановяване на партията, както и разочарованието от Националната конференция. Но то не беше родено тогава. Отдавна не утвърждаваме последователно възцаряващия се недостиг на демократично другарство.

С течение на времето той закупи разнообразни измерения: неуважение на отзиви, властнически управнически дейности на членове на управлението, изолираност и капсулиране на управлението, от което последва едностранно и анонимно взимане на решения под разнообразни предлози от централата на партията, без да се чака и позволява разпоредителност от локалните организации ", пишат в учредителната си декларация от клуб " 9 декември ".

" 24 часа " потърси за коментар ръководителят на " Да, България " Христо Иванов, само че той не отговори на телефонните ни позвънявания.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР