Д-р Радослав Славчев се присъедини към екипа на Клиниката по

...
Д-р Радослав Славчев се присъедини към екипа на Клиниката по
Коментари Харесай

Водещият лицево-челюстен хирург д-р Радослав Славчев вече е част от екипа на УМБАЛ „Лозенец“

Д-р Радослав Славчев се причисли към екипа на Клиниката по хирургия към УМБАЛ „ Лозенец “, оповестиха от лечебното заведение.

Водещият наш експерт в продължение на 16 години оглавява Отделението по лицево-челюстна и пластична хирургия в Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда.

Д-р Славчев е ученик на МУ-Пловдив, където приключва медицина през 1987 година През 2000 година придобива компетентност „ Лицево-челюстна и пластична хирургия “ в МУ - София.

От 1987 до 2005 година минава през редица специализации – във ВМА, УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов “ и МУ - София. В интервала 1999-2006 година специализира пластична, реконструктивна и краниофациална хирургия в Hopital Foch, Париж, Франция, лицево-челюстна и реконструктивна хирургия в Университетската болница в Инсбрук, Австрия. Има и специализация по лицево-челюстна, реконструктивна хирургия в лечебните заведения на Токушукай Медикъл Корпорейшън, Япония.

От 1989 до 2000 година натрупа професионален опит в Медицинския факултет на Тракийския университет - Стара Загора като помощник по лицево-челюстна хирургия, по-късно оглавява бранш „ Лицево-челюстна хирургия “ в Клиниката по обща и оперативна хирургия в Университетската болница в Стара Загора, а от 2002 до 2006 година е завеждащ бранш „ Лицево-челюстна хирургия “ в Клиниката по неврохирургия на същата болница.

Освен в Клиниката по хирургия на УМБАЛ „ Лозенец “, доктор Славчев ще съветва пациенти и в Медицинския център на лечебното заведения всеки вторник и петък, от 08.00 до 14.00 ч. в Кабинета по лицево-челюстна хирургия на първия етаж.

Желаещите могат да запишат час за консултация на тел. 02 96 07 682 и тел. 0888261575.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР