Направи го! Влади Зомбори завърши забележителното си участие в “Като

...
Направи го! Влади Зомбори завърши забележителното си участие в “Като
Коментари Харесай

Влади Зомбори взриви Арена София като Фреди Меркюри и великите „Queen“

Направи го! Влади Зомбори приключи забележителното си присъединяване в “Като две капки вода ” по необикновен метод. Любимецът на публиката вложи сърце и душа в осъществяването на песента “The Show Must Go On ” на неповторимите Queen и се превъплъти в безсмъртния Фреди Меркюри по ослепителен метод. Хилядите почитатели в залата станаха на крайници да приветстват даровития артист, който макар че не е професионален артист, потвърди че има глас по-добър даже от някои наши реализатори.

“Капките ми дадоха доста, това препознаване на моя облик, доста хора схванаха че ме има, това ме прави пъклен благополучен ” – сподели преди осъществяването си Влади.

“Песента на Фреди е моето обръщение към целия екип, към всички хора които обичат предаването, към сътрудниците ми, че ние си тръгваме от сцената, само че шоуто продължава ”

Големия край събра хиляди фенове на формата “Като две капки вода ” за огромния край, който за първи път е в такива грандиозни мащаби. Всички осем участника имаха право да се борят за огромната премия, като присъединяване взеха даже Геро в облика на Любо Киров и Димитър Рачков като Веселин Маринов, като част от програмата.

Влади извърши “The Show Must Go On ”, като една същинска рок звезда и публиката явно обича Влади, като почитателите не стопираха да приветства най-малко минута след края на песента.

“С доста огромно почитание към всички участници, ти ще спечелиш този сезон ” – беше сбит Любо Киров.

“Ти пресъздаде Фреди, аз се вълнувах с теб, излъчваше Фреди Меркюри, евала ” – похвали Фънки Влади.

“Ти ни разруши.. да изпееш Queen в истинска тоналност, аз такова нещо не съм чувал ” – беше изумен Веселин Маринов.

След напълно малко ще е явен и спечелилия за този сезон, като съвсем несъмнено е, че това ще бъде Влади, само че въпреки всичко всичко е в ръцете на публиката, като журито и имитаторите нямат глас в последния лайф, а всичко се взема решение от най-верните фенове на предаването.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР