Corel представи WinZip 28, нова основна версия на своя инструмент

...
Corel представи WinZip 28, нова основна версия на своя инструмент
Коментари Харесай

Winzip 28 пристига с мащабен редизайн и възможност да сканира архиви за заплахи

Corel показа WinZip 28, нова съществена версия на своя инструмент за компресиране в Windows. Две съществени промени, които би трябвало да се отбележат: нов инструмент за сканиране на архиви за злотворен програмен продукт и модифициран начален екран.

Освен това няколко съществуващи инструмента – в това число WinZip Courier и WinZip SafeShare – получават нови и усъвършенствани функционалности. 

Новият начален екран – разполагаем във всички издания на WinZip – служи за няколко цели.

От актуализации с едно тракване до достъп до помощ и поддръжка. Той също по този начин е планиран по този начин, че да улесни изследването на новите функционалности и принадлежности за продуктивност.

Началният екран е хазаин и на портала за хрумвания, откъдето потребителите могат да изпращат хрумвания и оферти за функционалности. WinZip 28 прибавя и незадължителни рейтинги и изследвания в приложението, с цел да насърчи потребителите да изпращат противоположна връзка.

На друго място инструментът разкрива и нова алтернатива, която разрешава на потребителите да сканират zip файловете за възможен злотворен програмен продукт, преди да извлекат наличието им. 

Това оказва помощ да се предотврати попадането на ransomware и различен злотворен програмен продукт в компютъра на потребителя.

Инструментът за несъмнено архивиране на WinZip, който е стеснен единствено до изданията Pro и Enterprise, прибавя нова функционалност, която улеснява архивирането. Потребителите към този момент могат да задействат архивиране от File Explorer просто като щракнат с десния бутон на мишката върху дадена директория.

Друг инструмент, предопределен единствено за Pro, WinZip SafeShare, който беше показан в WinZip 27, също дава обещание усъвършенствано известяван посредством по-добре форматирани имейли и включване на по-подходящи детайлности за това, което е било споделено с получателите.

И най-после, съставният елемент PDF Express на WinZip прибавя поддръжка за анотиране и коментиране на PDF файлове.

Потребителите, закупили WinZip Pro, към този момент получават WinZip Courier – инструмент за несъмнено изпращане на огромни атачмънти – включен в главния пакет.

WinZip 28 към този момент е разполагаем като безвъзмездна 21-дневна пробна версия за компютри с Windows 10 или по-нова версия. Цената на WinZip 28 Standard е 34.95 щатски $ с Данък добавена стойност за 12-месечен лиценз за 1 компютър. Същият лиценз за WinZip 28 Pro коства 54.95 щатски $ с Данък добавена стойност.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР