© Капитал Още по темата Най-четените политически текстове на Капитал

...
© Капитал Още по темата Най-четените политически текстове на Капитал
Коментари Харесай

Най-четените бизнес текстове в "Капитал" за годината

© Капитал Още по тематиката
Най-четените политически текстове на " Капитал " за годината

Миналото, сегашното и бъдещето получават почтено място в този топ 5
26 дек 2017
Lightest 2016

Най-четеното в Light през тази година
28 дек 2016 След като ви показахме кои са най-четените политически текстове, време е много по-оптимистичната ни секция - тази за бизнеса. Там отпред съвсем постоянно излизат текстове за триумфи, а не за провали (с някои изключения). Или най-малко за хора, които пробват. Ето какво е било най-четено тази година. 1. Малката компания с мегапоръчка Историята за дребната софийска компания, която сътвори собствен енергиен артикул и получи задължения за стотици милиони от чужбина, е провокирала най-вече интерес. Логично, защото такива истории не се виждат всеки ден. И учудващо, българските медии не престават да не ги описват. 2. 20 години акционерен сън Отвъд популизма на ГЕРБ, какво в действителност стана с книжките от всеобщата приватизация? Някои от тях, става известно, са уцелили икономическия джакпот. Другата тематика, която разсъни голям интерес.
3. Хипермаркет за български артикули Опитът да се събере на едно място продукцията на доста дребни български производители не се оказа сполучлива и магазинът в Bulgaria mall затвори в последна сметка. Но ползата към нея (поне онлайн) остана.

4. Летище София: огромното очакване
С преместването на RyanAir на терминал 2, с взрива на пътникопотока към софийското летище и с качеството на ръководството там, беше явно, че проблемите ще порастват. Преди да усетите онлайн за какво опашките станаха великански, го прочетохте в " Капитал ".

5. Новият небостъргач на София
Него към момента го няма, само че разрешителното му провокира нервност. 215-те метра на Paradise tower, която би трябвало да се издигне до мола със същото име, разсъниха дебата трябват ли и на София небостъргачи, за какво и къде. Петият най-четен текст в бизнес-секцията на " Капитал " за годината.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР