Чрез своя вдъхновяващ проект LG OLED ART, LG помага на

...
Чрез своя вдъхновяващ проект LG OLED ART, LG помага на
Коментари Харесай

LG представя артистично изживяване от следващо поколение чрез комбинация между изкуство и технологията

Чрез своя въодушевяващ план LG OLED ART, LG оказва помощ на изявени създатели да раздрусат света на изкуството, комбинирайки го с модерните технологии. Като едно изцяло предстоящо партньорство, тв приемниците LG OLED обезпечават съвършеното платно за тези толкоз надарени актьори, сърху което да създадат това, в което са най-хубави – революционно изкуство. Досега тв приемниците LG OLED са излъчвали работата на няколко от артистите на най-високо равнище в топ галерии или на известни арт събития по целия свят.

На Frieze London 2022, един от най-значимите съвременни панаири на изкуството, LG разгласи, че ще работи с Тобиас Ребергер, немски актьор, чиито мощни образни произведения провокират дългогодишните усещания за изкуство на хората. Чрез своя характерен жанр и статуя, индустриални предмети и ръчно направени носители, Тобиас се цели да открие неразучената до момента връзка сред структурния дизайн, архитектурата и финото изкуство, вдъхновявайки се от непредвидените срещи като резултат.

Задвижваната посредством OLED технология апаратура “Into the Maze ” разреши на посетителите по едно и също време да виждат и да не виждат вътрешността на лабиринта, който наподобява като че ли подценява изцяло разпоредбите на гравитацията. Това произведение на изкуството е частично показано на също толкоз вдъхновяващия LG SIGNATURE OLED R, който се навива надолу, с цел да бъде на практика незабележим при множеството интериорни решения. В композиция с песента “NYX ” от DJ Sven Väth, това видео съставлява завладяваща специфична оптическа заблуда като минава през екрана, а по-късно се връща към черно-белите линии, които покриват цялата прилежаща стена.

65- и 77-инчовите OLED evo модели също бяха показани на Frieze London. Там, OLED evo моделите излъчват движещи се претекстове в синхрон с тапетите на интериора, с цел да основат завладяващо преживяване по този начин, че посетителите да усещат динамичната сила от всяко изложено произведение на изкуството. Докато се гордеят със своя извънреден контрастност, дълбоки черни, брилянтни цветове и дизайн, прилепнал към стената, OLED evo тв приемниците носят и спомагателна дименция към арт инсталацията, с цел да създадат преживяването за феновете по-истинско и завладяващо.

Наричан от доста консуматори и експерти най-хубавото цифрово платно, LG OLED тв приемникът е наложителен артикул за създателите по целия свят, имайки поради какъв брой брилянтно показва визията на актьора върху екрана посредством неповтроримо качество на картината. Именно по този начин планът LG OLED ART продължава да изненадва със запаметяващи се колаборации сред артистите, които отключват нова арт категория и ново преживяване за потребителите.

Като въплъщение на уговорката, стихотворец от LG, за възобновление на изкуството и лайфстайла посредством несравнимия OLED, OLED ART World Tour превзема хиляди хора от целия свят, като си проправя път през арт столици като Ню Йорк, Венеция, Базел, а неотдавна и Лондон.

За своите стратегии LG си партнира с Frieze, интернационално известната компания за събития, като се въодушевява от ярките местни общности, които среща по пътя си. Всяка цифрова творба, която оживява с помощта на LG OLED, се качва онлайн незабавно, с цел да могат почитателите на LG по целия свят да им се любуват без проблеми.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР