Човешка небрежност е причината за няколко пожара в Търговищко. От

...
Човешка небрежност е причината за няколко пожара в Търговищко. От
Коментари Харесай

Причината за няколко пожара в Търговищко - човешка небрежност

Човешка немарливост е повода за няколко пожара в Търговищко. От началото на седмицата има регистрирани зародили пожари с материални загуби и в сухи треви. Заради това от противопожарната работа приканват жителите за повече зоркост и съблюдаване на разпоредбите за пожарна сигурност, осведомят от ОД на Министерство на вътрешните работи в Търговище.

През миналото денонощие чиновници на районните служби в региона са реагирали на два пожара с материални загуби, породени от човешка немарливост при боравене с открит огън. Първият е бил в два навеса в частен двор в село Надарево. Предполагаемата причина е оставено незагасено огнище. Унищожена е 120 кв. м разгърната повърхност.

Огнеборците в Попово са гасили пожар в стая на двуетажна необитаема къща в града. По първични данни самонастанил се скитник е запалил огън да се сгрее, откъдето е и тръгнал пожарът. Няма потърпевши.

Други три пожара, зародили в област Търговище заради немарливост при боравене с открит огън, са угасени без материални загуби.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР