Човекът, който подаде сигнал на тел. 112 в 08:46 ч.

...
Човекът, който подаде сигнал на тел. 112 в 08:46 ч.
Коментари Харесай

Пълен шок! Ето кой обяви, че има видео как се минира с бомби училището в Бургас

Човекът, който подаде сигнал на тел. 112 в 08:46 ч. тази заран, че разполага с видеозапис от минирането с бомби на постройката на Немската езикова гимназия в бургаския жк "Зорница ", е открит, оповестява "Флагман ".

За по-малко от 15 минути от ОД на Министерство на вътрешните работи са съумели да локализират източника на подадения сигнал към тел. 112.

Флагман разполага с данни, че и все още с него се водят диалози, с цел да се откри действителното му психическо положение. Той е възрастен човек и живее в близкия до учебното заведение жилищен комплекс "Лазурен бряг ".

Човекът твърди, че бил уверен, че към 08:30 ч. видял през прозореца си по какъв начин съмнителни хора носят пакети, наподобяващи на бомби и ги слагат към постройката, като преди този момент са прокопали и гнезда за тях. В това време учениците са били в класните стаи. Видеозапис обаче се оказало, че няма. Разпитана е и жена, която живее с него, само че тя е съобщила, че той има проблеми с душeвността и не всеки път приеми изписаните му медикаменти.

По непотвърдена информация към момента кола за спешна помощ на Спешна помощ има в двора, децата са към този момент в междучасие.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР