Читател на Петел“ изрази възмущение от това, което е видял

...
Читател на Петел“ изрази възмущение от това, което е видял
Коментари Харесай

Варненец се върна след 17 години и остана потресен от надигнатите плочи на тротоара

Читател на „ Петел “ изрази отвращение от това, което е видял по улиците на Варна, откакто се е завърнал след дълги години в родния си град.

Той снима плочки до колхозния пазар, които съгласно него стоят там към този момент 17 години, а от фрагмента се вижда, че от дълго време е трябвало да бъдат ремонтирани.

Ето какво ни написа читателят:

" Не бях си идвал във Варна от 17 години и съм си варналия, а не от придошлите. Каква воня и какво заличаване обаче заварих. Подлези, здания, градинки, пътища, смут! Просто нямам думи каква съсипия е града. Тия надигнати плочи, в този момент ги снимах, и ги помня от едно време, тъкмо около бараките за Колхозния пазар. Гледам майки с колички не могат да минат, та камо ли да погледнат в магазинчетата. 



Собствениците на бараките несъмнено заплащат високи наеми, само че откакто от общината не са си свършили работата, хората не желаят да влизат в магазините поради тия надигнати плочи. 



Иначе брокери оферират къщи и жилища за по 200 квадрата и нагоре, само че защо? Пътят да стигнеш до къщата е като козя пътека, а и „ Бърза помощ “ даже не може да стигне до теб. 

Каква съсипия, не, благодаря, не бих се върнал тук да пребивавам. Тази воня няма да се оправи в никакъв случай ". 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР