Четвъртото събитие по проект Рок междучасие“ ще се проведе днес

...
Четвъртото събитие по проект Рок междучасие“ ще се проведе днес
Коментари Харесай

Рок междучасие с четвърто събитие в Пловдив с участието на деца и родители

Четвъртото събитие по план " Рок междучасие “ ще се организира през днешния ден още веднъж в кино " Еккоплекс “. В него вземат участие възпитаници от междинните учебни заведения в Пловдив, като задачата му е да развива и разпространява музикалната просвета и да насърчи младежите да опознаят и обикнат българската рок музика. По тази причина " Рок междучасие “ включва събития, в които известни и обичани български реализатори показват своята музика и описват за пътя на основаването ѝ, записани в кино формат за лъчение на огромен екран. 

Идеята е младежите да бъдат предизвикани да развиват своите музикални заложби и да се насърчи желанието им да се занимават с музика и музикални форми.

Програмата на събитието стартира в 9.50 часа с три песни на запис на Зипо и Слаш - известни рапъри, известни измежду младата аудитория. Следва прожекция на музикалния филм " Срещу времето “ за група " Фактор ". Ще участват възпитаници от Френската езикова гимназия " Антоан дьо Сент Екзюпери “ – Пловдив и ОУ " Антим I ". Поканени са и техните родители.

В 11.30 часа е срещата с продуцента и водач на група " Фактор “ Веселин Тодоров, който ще показа новата си книга, отдадена на рока. Всеки от присъстващите ще я получи като подарък, дружно с подпис от създателя. В 12.00 часа е началото на срещата с младите гении Зипо и Слаш, които ще беседват с учениците и ще опишат за своите проекти и работата си.

В 12.30 е краят на събитието, учениците могат да получат подписи и да се снимат за спомен с изпълнителите.

Проектът на " Панорама -3000 “ ООД се финансира от община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2022 година. Събитията в " Рок междучасие “ не престават до 30 юни в кино " Еккоплекс “ Пловдив.

Проектът е ориентиран единствено към учениците от междинните учебни заведения на град Пловдив и затова няма свободен достъп за жители.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР