Четвъртфиналният сблъсък между Рафаел Надал и Ник Кирьос от тазгодишното

...
Четвъртфиналният сблъсък между Рафаел Надал и Ник Кирьос от тазгодишното
Коментари Харесай

Добрата страна на лошото момче: Кирьос с незабравим жест в знак на извинение

Четвъртфиналният конфликт сред Рафаел Надал и Ник Кирьос от тазгодишното издание на Мастърса в Индиън Уелс бе претрупан с голям брой упования, които бяха изцяло оправдани от двамата основни герои на корта. Зрелищни разигравания, редица трагични моменти, даже санкции - в този дуел имаше от всичко по доста, само че в последна сметка успеха бе на страната на Матадора.

Световният №132, който има репутацията на неприятно момче в тениса, бе очевидно обиден от пропуснатите благоприятни условия по време на мача и след неговия край бе извънредно покрай това да се забърка в голям скандал. След поздрава на мрежата Кирьос удари ракетата си с всичка мощ в земята, но след отскока си от корта тя полетя към едно от децата, подаващи топките, което се размина на косъм от това да бъде ударено с ракетата в главата.

Впоследствие Ник извади нескрито положителната си страна и в обществените си мрежи показа, че се е свързал с момчето и са се уговорили да се срещнат още веднъж на идващия ден, с цел да може австралиецът да му подари ракетата си в символ на опрощение за недомислената си постъпка. 26-годишният тенисист съблюдава обещанието си и ден по-късно посети тенис комплекса в Индиън Уелс, извинявайки се персонално на детето, като по-късно Кирьос даже разгласява видео от срещата им:

He was so nervous! But hopefully makes use of the racket!!! Take it easy young king ❤️
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР