Четвъртата ни ракета при мъжете Александър Лазаров получи уайлд кард

...
Четвъртата ни ракета при мъжете Александър Лазаров получи уайлд кард
Коментари Харесай

Програма: Лазаров в преследване на място в основната схема на АТР 500 турнира в Дубай

Четвъртата ни ракета при мъжете Александър Лазаров получи " уайлд кард " за влиятелната конкуренция от категория АТР 500 в Дубай и през днешния ден съумя да я оползотвори по допустимо най-хубавия метод, постигайки триумф в поредни елементи над международния №97 и трети подложен в схемата Жижен Жанг. Това бе дебют за българина в квалификациите на шампионат от толкоз висок сан, а в неделния ден нашият съотечественик ще опита да направи още една крачка напред и да се класира за главната скица на надпреварата.

За тази цел обаче роденият в София тенисист ще би трябвало да се оправи със съпротивата на поставения под номер седем Франческо Пасаро, който се намира на 109-а позиция в света и е един от мнозината надарени италиански играчи, в чиято биография можем да открием присъединяване в последното издание на Next Gen ATP Finals.

Предстоящият конфликт сред двамата състезатели ще бъде първи в историята на тяхното съревнование и се чака да започва не преди 09:00 часа българско време в неделя, защото ще открие програмата на корт №3. Вие пък още веднъж ще можете да наблюдавате мача директно на нормалните линкове в Tennis.bg.

Корт №3 (начало 09:00 часа):

1. Александър Лазаров - Франческо Пасаро

2. Александър Шевченко - Павел Котов

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР