Четирима тийнейджъри от България бяха осъдени на затвор за участие

...
Четирима тийнейджъри от България бяха осъдени на затвор за участие
Коментари Харесай

Български младежи зад решетките заради групово изнасилване на 13-годишно момиче в Германия

Четирима младежи от България бяха наказани на затвор за присъединяване в груповото обезчестяване на 13-годишно момиче в югозападния немски град Фелберт, съобщи ДПА.

Общо осем момчета на възраст сред 14 и 17 години са упрекнати, че са нападнали момичето, което се прибирало в къщи от плувен басейн, завлекли го в близка гора и го насилвали, до момента в който не се намесила минаваща през гората жена. Всички обвинени са от български генезис, отбелязва ДПА.

Днес шест от тях бяха наказани в съда във Вупертал. Другите двама избягаха със фамилиите си в България, където бяха арестувани и ще бъдат съдени настрана.

Главният причинител е наказан на 4 години и 9 месеца затвор, а главният му съизвършител е наказан на 4 години затвор. Други двама получиха по-кратки присъди затвор, а останалите - изпитателен период.

Сред доказателствата по делото има видеозапис на действието, сниман с мобилния телефон на един от насилниците, взети от жертвата ДНК проби и показанията на дамата, която прекъснала закононарушението.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР