Четирикратният световен шампион във Формула 1 Себастиан Фетел призна, че

...
Четирикратният световен шампион във Формула 1 Себастиан Фетел призна, че
Коментари Харесай

Фетел призна: Не карам на максимума на възможностите си

Четирикратният международен първенец във Формула 1 Себастиан Фетел призна, че не кара на върха на опциите си през този сезон.

Пилотът на "Ферари " заема третото място във краткотрайното класиране след първите четири надпревари от акцията, в които главните съперници от "Мерцедес " записаха двойки победи.
Фетел въпреки всичко откри място на подиума в последните два старта, в които се класира на третата позиция.

"При нас към момента нещата стоят по този начин, че ни би трябвало повече време и старания, с цел да вкараме колата в най-благоприятен работен режим. В същото време в "Мерцедес " нещата вървят много по-гладко ", разяснява Себастиан Фетел.

"Не усещам убеденост в болида. Разбирам, че не карам на върха на опциите си, само че и колата не реагира на моите дейности по този начин, както ми се желае. Поведението й ненапълно е неестествено. Но и преди сме били в такава обстановка и се надявам бързо да преодолеем компликациите ", добави той.

Лидер в генералното класиране във Формула 1 е Валтери Ботас с 87 точки, с точка повече от защитаващия купата си Люис Хамилтън, откакто двамата си размениха по две победи през сезона до момента. Фетел има 52 точки. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР