Четирикратната олимпийска шампионка по спортна гимнастика от Рио 2016 Симон

...
Четирикратната олимпийска шампионка по спортна гимнастика от Рио 2016 Симон
Коментари Харесай

Четирикратна олимпийска шампионка се разкри като поредната жертва на сексуален тормоз

Четирикратната олимпийска шампионка по спортна гимнастика от Рио 2016 Симон Байлс (САЩ) призна, че също е била жертва на полов тормоз от стана на някогашния доктор на американския народен тим Лорънс Насар.

" Аз също съм една от многото оживели жертви на полово принуждение от страна на Лари Насър. Повярвайте ми, първият път, в който изрекох тези думи, беше в пъти по-трудно, в сравнение с сега, когато ги пиша. Много пъти си питах каква е моята виновност, само че в този момент знам, че виновността не е моя ", написа 20-годишната гимнастичка в профила си в " Туитър ".

Насар беше наказан на 60 години затвор по обвинявания в детска порнография през декември. Освен това той се призна за отговорен, че полово е злоупотребявал със седем млади спортистки по време на медицински изпити. Очаква се този месец да бъде наказан и за тези закононарушения. Байлс завоюва четири златни и едни бронзов орден на олимпийските игри в Рио де Жанейро през 2016 година. Тя се причислява към над 100 други дами и девойки, които към този момент упрекнаха Насар в полов тормоз. Сред тях са още три американски националки по спортна гимнастика - Габи Дъглас, МакКайла Мароуни и Али Райсман.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР