Четири месеца след анонсирането на , E.Leclerc и Groupe Renault, първите

...
Четири месеца след анонсирането на ,
E.Leclerc и Groupe Renault, първите
Коментари Харесай

5 евро на ден за електрическата Dacia Spring

Четири месеца след анонсирането на , E.Leclerc и Groupe Renault, първите представители на изцяло новата и напълно електрическа Dacia Spring към този момент са разполагаем френските потребители за наемно прилагане.

Желаещите имат опция да наемат електромобила в един от 510-те центъра на E.Leclerc против единствено 5 евро дневно, като в тази сума са включени застраховката и поддръжката на автомобила, и да се докоснат от първа ръка в качествата на най-достъпната електрическа кола на европейския пазар и то на безпрецедентна цена.

От Groupe Renault споделят също по този начин, че E.Leclerc ще получи всички представители на Dacia Spring и Renault ZOE (6 евро на ден) от съвместната инициатива до края на пролетта, което допълнително ще разшири възможностите за потребителите.

"За мен е наслаждение да видя развитието на това партньорство в агентствата на E.Leclerc с Dacia Spring и Renault Zoe ", коментира Лука де Мео, изпълнителен директор на Groupe Renault. "ЗАедно с E. Leclerc Centres ние оказваме помощ за това да направим електрическата подвижност налична за възможно най-вече хора, като цена, практичност и наличия наоколо. Убеден съм, че подвижността на утрешния ден ще бъде построена върпу екосистема на потребни, постоянни и практични партньорства като това ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР