Четири деца пребиха до смърт 59-годишен мъж във Видинско, съобщиха

...
Четири деца пребиха до смърт 59-годишен мъж във Видинско, съобщиха
Коментари Харесай

Невиждана жестокост в Северозапада! Четири деца пребиха да смърт мъж от Видинско

Четири деца пребиха до гибел 59-годишен мъж във Видинско, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи в регионалния град.
Случаят е от през вчерашния ден. В 14.15 часа двама поданици на Гъмзово съобщили в полицията за нанесен побой късно вечерта на 1 януари, на техен съселянин. Те разказали, че на 2 януари към обяд видели мъжа да лежи в двора пред къщата си.
Пристигналите на адреса в селото полицейски чиновници разкрили безжизненото тяло на 59-годишния собственик с забележими следи от принуждение. Оперативна група и следовател, в наличието на правосъден доктор, са направили оглед на местопроизшествието. Тялото е превозено за аутопсия в многопрофилната болница във Видин.
В хода на извършените незабавни оперативно-издирвателни дейности като съпричастни към осъщественото тежко престъпно закононарушение проверяващите открили четири момчета от селото. С полицейска мярка за период до 24 часа са арестувани трима малолетни - на 15, 16 и 17 години. На невръстен - 10-годишен, е предоставена полицейска протекция по Наредба I-51.
По случая е формирано следствено дело по разказа окръжния следствен отдел към Окръжна прокуратура – Видин.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР