Четейки последните доводи на Слави Трифонов се питам не е

...
Четейки последните доводи на Слави Трифонов се питам не е
Коментари Харесай

Боян Атанасов: Кое е това „друго“, за което намеква Слави, довело до тотална подмяна на основните цели на ИТН

Четейки последните доводи на Слави Трифонов се запитвам не е ли редно гласоподавателите на Има Такъв Народ, а и освен те да получат отговор и на няколко въпроса, които инцидентно или не никой от Има Такъв Народ не повдига. Това написа във фейсбук Боян Атанасов.

Валят непрестанни подмятания за изменничество, отвод от промени, лични нападки към евентуални сътрудници - постоянно граничещи с цинични и дебелашки съпоставения, закани от скорошно връщане на ГЕРБ. А никой не загатва за абдикацията и тоталната амнезия на партията от главните хрумвания на референдума, чието отменяне от 44-тия парламент докара до действителното учредяване на Има Такъв Народ.

И аз като някогашен член на Има Такъв Народ се запитвам кое е това „ друго “, за което загатва Слави и което докара до тотална замяна на главните цели на Има Такъв Народ. И не е ли смяната на изборната система в мажоритарна в два тура първата крачка за всички промени, изброени от Слави в днешните му опорки. Защото единствено с тази смяна можем да се надяваме в Народното събрание да попаднат качествено нови хора, избирани и подвластни от нас, а не от следващата партийна централа.

И които ще създадат желаните от всички нас правосъдна, здравна, административна и така нататък промени, по които и в този момент се упражняват всички партии. Ефекта от 30 години сходни извършения е забележим от всички. И доста се чудя дали ще чуя и някакво друго мнение от член на парламентарната група на ИТД, даващо отговори на българския гласоподавател за какво му предизвикват всичко това.

И е доста прав Иво Сиромахов, когато написа, че човек щом попадне в Народното събрание - престава да харесва мажоритарния избор. И доста внимава какво ще каже управлението. И слуша, слуша, само че главно мълчи.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР