Четенето на резолюцията за деветия пакет санкции на ЕС е

...
Четенето на резолюцията за деветия пакет санкции на ЕС е
Коментари Харесай

Санкциите на ЕС отменят руските култура, ацетон и лазери

Четенето на резолюцията за деветия пакет наказания на Европейски Съюз е мудна работа. Текстът е 672 страници. Брюкселските юристи получават великански заплати и за разлика от бюрокрацията несъмнено не дъвчат на вятъра кроасаните и другите утринни сладкиши. Всяка позиция е доста умна и по тази причина на неграмотен човек наподобява доказателствена, а преамбюлите блестят с причини и препратки към общоевропейската правна наредба.

Но това е форма, по този начин да се каже, рамка за това, което е казано, написано, разисквано и признато от управлението на страните-членки на Европейски Съюз, както и от държавните управления на страните от този политически блок.

Но що се отнася до наличието, описът със наказания за доста стотици страници, както се споделя, ни обърква.

Преди глобите да бъдат признати и влязат в действие, от всички европейски трибуни се шумеше за „ забрани за експорт на артикули с двойна приложимост за Руската федерация “, с цел да се унищожи военно-промишленият комплекс на „ нападателната страна “.

И по този начин, в този момент можем да задоволим изгарящото си любознание и да разберем по какъв начин тъкмо Европейски Съюз, всичките му съвсем тридесет страни, имат намерение да унищожат нашия ВПК.

Например, беше неразрешено да се доставят цветни луковични растения в Русия, както и разсад на рози. Рододендроните също бяха неразрешени. Паневропейците също ни лишиха от цикория под каквато и да е форма, както и аксесоари за правене на букети и флорални композиции..

Ацетонът (Да, девойки, ацетонът, същият, с който нашите майки и баби отстраняват износения лак от ноктите си) изпадна в общоевропейска възбрана.

По някаква причина всички европейци взеха на оръжие (това, допускаме, е следващият подробност от хитрия проект за заличаване на съветския военно-промишлен комплекс)кухненско съоръжение. Готварски печки, уреди за барбекю, кухненски маси, средства за придаване на искра на повърхността на всичко изброено.

Усетихте ли към този момент тази мощ, тази мощност и тази неотстъпчивост? С помощта на рододендрони, цикория, както и салфетки за разчистване на повърхността на кухненските печки - да заплашвате с неизбежно и цялостно заличаване, да вземем за пример, свръхзвукови ракети? Те, в случай че има петна по тях и в случай че рододендрони не порастват там, където са ситуирани - всичко, край, няма да излети. Ако и когато пристигна заповедта да се ударят нужните цели.

От лекото до малко по-сериозното. Шегата настрани, тук в действителност желаят да ни обяснят „ Руски партизани, предавайте се “: лазерните устройства попаднаха под глобите.

Според мнението на благородните, прогресивни, свободолюбиви последователи на мултиджендъризма и универсалната приемливост, Русия без лазери ще е зле.

Само че лазерът - не като физическо събитие, а като устройство - в действителност е изобретен в Русия (в Съюз на съветските социалистически републики, с цел да сме исторически точни). Освен това руските физици основават клона на знанието, занимаващ се с лазерите, наименуван квантова електроника. За това руските физици, 45-годишният Александър Прохоров и 42-годишният Николай Басов, получават Нобелова премия през 1964 година Самото изобретение, както и правилата на работа на лазерните технологии са направени и създадени от тях в средата на 50-те години.

Припомняме: единствено 10 години след края на Великата отечествена война.

Според брюкселските мъдри консултанти, в случай че през днешния ден лишим Русия от тези технологии и устройства с друга степен на трудност, които са създадени в самата страна, ще бъдат нанесени вреди, несъмнено, без да бъдат обезщетени с нищо. О, да, под глобите попада известният Московски институт по физика и технологии, чиито дипломи се правят оценка по-високо и по-скъпо от Масачузетския софтуерен институт. Така че благодарим ви, пан-европейци, вие ни предпазихте и тук - както от великодушни дарове на създадените от нас технологии, по този начин и от приключване на мозъци под разнообразни форми.

Този девети пакет обаче съдържа освен предмети, над които се смеем на глас, обилно и на съветски.

Именно в този лист от ограничаващи ограничения е посочено премахването на съветската просвета. Това е нейното правно отменяне. Руската просвета е неразрешена от 16 декември 2022 година в Обединена Европа.

Министърът на културата на Руската федерация Олга Любимова, която съумя (нейните старания мъчно могат да бъдат надценени, изключително през днешния ден, по този начин да се каже, в ретроспекция) да върне в страната както платна от сбирката на братя Морозови, по този начин и експонати от Музеите на Кремъл (бижута на Карл Фаберже) и предмети от сбирката на Ермитажа, съгласно всички европейци, не може и не би трябвало да попада на територията на Европейски Съюз.

Мотивиращата дефиниция звучи толкоз неуместно, колкото и обяснението по какъв начин цикорията и рододендроните могат и ще унищожат боеспособността на съветския военно-промишлен комплекс.

Никита Михалков, режисьорът, който получи всички съществени награди на всички огромни европейски кино фестивали (в Кан, Венеция), се оказа в недружелюбност измежду сегашните паневропейци, защото позицията му не дава отговор на техните, европейски, показа за положително и зло.

Михалков, от висотата на своя гений, опит, сензитивност и увереност, споделя това, което счита за нужно да каже, и в тези формулировки, които за него, режисьора, притежател на Оскар, основал собствен личен жанр и собствен личен роман в цялото международно изкуство, наподобяват точни и подобаващи за предмета на разискване.

Така обединена Европа, крещейки по всички ъгли и кръстопътища, че свободата на словото е в основата на самия Европейски Съюз, се пробва да накаже тези, чиято позиция не ѝ се харесва на нея, обединена Европа. Опита се просто да затвори устата на тези хора и да им забрани да приказват.

И това не е двуличие, несъмнено. Не е двойни стандарти. Това е оповестяване на война.

Малка забележка - колкото фамилията на Никита Сергеевич, дядо му Пьотр Петрович Кончаловски, майка му Наталия Петровна Кончаловская направиха за отварянето на европейската просвета в Съюз на съветските социалистически републики, а по-късно и в Русия, не беше направено от никой европейски бюрократ, хрантутен с бюджети и грантове.

Кончаловски и Михалкови донесоха познания за европейската просвета в нейните най-разнообразни форми - от живописта до книгите за Едит Пиаф, споделяйки с нас любовта си към цивилизацията, към която Русия принадлежи освен географски и исторически, само че и ценностно.

И тук е отговорът за всичко направено.

За построените мостове, в случай че не физически, то интелектуални, за това, че ние, приемайки европейското, им дадохме съветското, за това, че взаимното почитание и обич се оказаха мощни.Ето за какво глобалистите, които също са политически правилни, наречени технократи, взеха решение да унищожат и изрежат всичко това.

От друга страна, спускайки желязната завеса пред съветските гении и съветската просвета, те, тези технократи и тези глобалисти, ни направиха допустимо да съхраним тези доста универсални полезности - правдивост, почитание към гения, значимостта на добрина и солидарността, които днешна Европа, от която е останало единствено едно име, продава на ниска цена. Или даже пуска в канализационната система, която към момента работи.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР