Често пишем за дестинации, които са по-нискобюджетни, но тук вече

...
Често пишем за дестинации, които са по-нискобюджетни, но тук вече
Коментари Харесай

Скъпи дестинации, които може да опитаме тази година

Често пишем за дестинации, които са по-нискобюджетни, само че тук към този момент ще се поглезим. Нека дружно разгледаме кои са най-хубавите скъпи места, на които би трябвало да отидем на отмора или да ги посетим. Повечето от тях са познати имена, само че несъмнено има някои, които не сте чували. Без да отлагаме повече - ето кои са местата, които си коства да посетите тази година. Дори и да се пооръсите в процеса: 

Бутан

Кралство Бутан се намира покрай Непал и една от най-красивите и в същото време затворени страни на света. Тя стана известна в последните години с това, че там най-важната мерна единица е щастието на хората. Самата страна има невероятна природа и доста забавна просвета. Доста пътешественици са разказали своите прекарвания, тъй че можете да се запознаете добре с това, което ви чака. Пътуването до там е много скъпо, само че несъмнено си коства. 

Френска Полинезия

Френска Полинезия е група от пет прелестни острова с административен център Таити, която се намира в Тихия океан. Островите са известни със своята хубост и са желана дестинация най-много за американски туристи. Там почивката е много скъпа, само че сигурно ще се насладите на красиви пейзажи, кристално чисти води и доста приятни преживявания. 
Идеи за пътешестване - дестинация за всеки месец от годината
В тази публикация ще споделим с вас хрумвания за пътешестване за всеки месец от тази година. Някои от тях са в чужбина, други - у нас. Запомнете, че...
Прочети повече
Нова Зеландия/Австралия

Нова Зеландия несъмнено е извънредно красива страна. В този лист можем да сложим и Австралия, която е еднообразно отдалечена, само че несъмнено си коства да бъде посетена. Разнообразието от красива природа, неповторими скотски типове и благоприятни условия за разнообразни типове рискови спортове прави тези места просто неотразими. 

Калифорния

От Лос Анджелис, през Сан Франциско до Лас Вегас, Калифорния е място, което би трябвало да бъде посетено. Западният американски щат е извънредно известна туристическа дестинация, а всеки от трите града има какво да предложи на посетителите. В Съединени американски щати трите града са известни като Best of the West. А това име изцяло дава отговор на прекарванията, които ви чакат. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР