Честито, Колин Джост и Скарлет Йохансон вече са съпруг и

...
Честито, Колин Джост и Скарлет Йохансон вече са съпруг и
Коментари Харесай

Още една тайна холивудска сватба: Скарлет Йохансон се омъжи!

Честито, Колин Джост и Скарлет Йохансон към този момент са брачен партньор и брачна половинка!

Благотворителната организация “Meals on Wheels America” разгласи в Instagram, че двойката се е венчала през уикенда на дребна гала. Нито Йохансон, нито Джост, които се появиха в предишния уикенд, не са коментирали новината.

„ Радваме се да съобщим новината, че Скарлет Йохансон и Колин Джост са се оженили през уикенда на интимна гала със своите близки и родственици, следвайки ограниченията за сигурност против COVID-19. Сватбеното им предпочитание е да оказват помощ на уязвимите възрастни хора през този сложен интервал, като поддържат “Meals on Wheels America”. Моля, помислете за подаяние, с цел да отпразнувате щастливата двойка “, написа организацията в Instagram.

A post shared by (@mealsonwheelsamerica) on Oct 29, 2020 at 11:52am PDT

Вместо фотография на младоженците, Meals on Wheels показа изображение на ферибота на Стейтън Айлънд с надпис “Jost Married” – задявка с семейството на комика.

Сватбата се случи малко повече от година, откакто двойката се сгоди през май 2019 година За първи път Йохансон и Джост бяха видяни дружно през ноември 2017 година след епизод на “Saturday Night Live”. Именно на същата сцена актрисата разгласи обществено връзката им при шестото си посещение на предаването през декември предходната година.
 5 обстоятелството за Скарлет Йохансон (които евентуално не знаете)  5 обстоятелството за Скарлет Йохансон (които евентуално не знаете)  5 обстоятелството за Скарлет Йохансон (които евентуално не знаете)  5 обстоятелството за Скарлет Йохансон (които евентуално не знаете)
По време на откриващия си монолог тя показа:

„ Искам единствено да кажа, че това място значи толкоз доста за мен. Тук имам доста другари, тук срещнах и любовта на живота си. Весела Коледа! “

 Колин Джост Скарлет Йохансон Getty

Подобно на доста сгодени двойки, те отложиха сватбата си поради пандемията от COVID-19. През юли Джост разяснява решението им пред “Entertainment Tonight”: „ Не знаем даже какво е позволено по закон, нали? А и в този момент не е моментът да събереш всичките си възрастни, рискови родственици в една огромна група. “

35-годишната Йохансон има два предходни брака – с артиста Райън Рейнолдс и с журналиста Ромен Дориак, с който има щерка Роуз, родена през 2014 година За Джост това е първи брак.
 15 звездни двойки, които са се венчали скрито  15 звездни двойки, които са се венчали скрито  15 звездни двойки, които са се венчали скрито  15 звездни двойки, които са се венчали скрито
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР