Честит празник на жителите на Павликени. Желая ви здраве, разбирателство

...
Честит празник на жителите на Павликени. Желая ви здраве, разбирателство
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Гордея се с кметовете на БСП

" Честит празник на жителите на Павликени. Желая ви здраве, съгласие и триумф. На кмета господин Манолов и неговия екип - все по този начин да се грижат за хората и да основават по-добри условия на живот ". Това съобщи в Павликени водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която бе посетител на тържествата по случай празника на града.

Тя сподели още, че се гордее с кметовете на левицата.

" Те са най-близо до хората, до ежедневните им проблеми. Кметовете са тези, които вземат решение проблемите на хората ", сподели още Нинова.

По думите ѝ кметовете и общинските съветници стават приоритет в системата на Българска социалистическа партия като помощ, внимание и поддръжка.

" Благодаря на всички, които поддържат господин Манолов - жителите, народните представители, които всяка седмица са в изборните си райони ", съобщи водачът на левицата.

Кметът Емануил Манолов подари на Нинова икона, защото на този ден църквата отбелязва паметта на Светите апостоли Петър и Павел. Празника на Павликени почетоха с наличието си и народните представители от " Българска социалистическа партия за България " Весела Лечева и Валентин Ламбев, кметове на обитаеми места от общината, както и ръководители на регионалната и общинските структури на Българска социалистическа партия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР