Честата консумация на диетични газирани напитки не води до отслабване,

...
Честата консумация на диетични газирани напитки не води до отслабване,
Коментари Харесай

С диетичните напитки се затлъстява, а не отслабва

Честата консумация на диетични газирани питиета не води до намаляване, а до затлъстяване, предизвестяват американски експерти.

Диетичните питиета в действителност имат по-ниско калорийно наличие, само че все пак не намаляват риска от струпване на непотребни килограми. Дори в противен случай - те подтикват апетита и карат хората да ядат повече, разяснява вестник Дейли експрес.

Хората, които употребяват всекидневно диетични газирани питиета, имат със 70% по-широки талии след десетилетие, спрямо хората, които ги заобикалят.

Обяснението на експертите е, че изкуствените подсладители водят до напълняване, защото подтикват апетита. Една от теориите е, че тялото употребява усета, с цел да контролира глада, а подсладителите объркват този механизъм.

Диетичните газирани питиета покачват равнището на кръвната захар. Учени от Тексаския университет поучават, в случай че не можем да сменяем изцяло диетичните питиета с вода, по-добре да преминем на естествени питиета.

Вместо диетични питиета, в случай че задачата ви е да стопите непотребните килограми, доверете се на природата. Можете да постигнете положителни резултати посредством сока от грейпфрут и зелен чай.

 С диетичните питиета се затлъстява, а не отслабва

Грейпфрутът е един същински герой против мазнините. Този плод съдържа оксиданти, борещи се с окисляването на клетките, което от своя страна води до ракови болести. Червеният грейпфрут понижава триглицеридите и съдържа единствено 39 калории в 100 грама.

Зеленият чай е стимулираща отслабването билка и е извънредно подобаващ при диета. Консумирането на зелен чай обезпечава крепко сърце и антивирусни сътрудници.

Той играе ролята на регулатор на равнището на кръвната захар, усъвършенства метаболизма и неведнъж форсира топенето на мазнините.

Препоръчва се пиенето на зелен чай ежедневно по време на диета. Учените настояват, че 5 чаши на ден е магическото число за намаляване.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР