Червеният килим в холивудския театър Долби блестеше в неделя, когато

...
Червеният килим в холивудския театър Долби блестеше в неделя, когато
Коментари Харесай

Най-добрите визии на червения килим на Оскарите през 2024 г.

Червеният килим в холивудския спектакъл " Долби " блестеше в неделя, когато звездите дойдоха на церемонията по връчването на Оскарите в обилие от пайети, искра и забележителни железни рокли. ВИЖ СНИМКИ ТУК!

Роклята Armani Privé на Лупита Нионго, блестящата рокля на Каролина Херера на Габриел Юнион и ексцентричната рокля на Balenciaga на Мишел Йео бяха измежду блестящите визии, които бяха показани по време на елегантната, въпреки и малко неавантюристична, вечер на модата на аления килим. (Наистина, много от присъстващите избраха монохромни черни, бели или черно-бели ансамбли).

На други места актрисата от " Барби " Америка Ферера придаде на металната наклонност пъстър поп в розов модел на Atelier Versace, до момента в който колежката ѝ Марго Роби направи рядка отмора от розовото на Барби в също толкоз блестяща черна рокля на Versace.

Синтия Ериво и Ариана Гранде също заложиха на цветни тоалети, като изумруденозелената кожена рокля на Louis Vuitton на първата и възглавничковорозовата рокля по поръчка на Giambattista Valli на втората подсетиха за функциите им в идната кино акомодация на " Злодеида ".
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР