Черноморието предлага колоритен избор от възможности за релакс. А уединението

...
Черноморието предлага колоритен избор от възможности за релакс. А уединението
Коментари Харесай

Шест от най-хубавите български плажове, където искаме да се връщаме всяка година

Черноморието предлага живописен избор от благоприятни условия за релакс. А уединението има разнообразни нюанси за хората.

Едни го схващат като непрестанни празненство нощи, поляти в щедро количество алкохол, други – като фамилна почивка, трети – като къмпинг с живот на палатка и другарски вечери край огъня на брега на морето…
 image2_16x9.png Големият хороскоп за ЛЯТО 2023! Какво ще се случи на всяка зодия На фокус
Въпреки това общото разбиране е, че брегът на българската морска линия, от Дуранкулак до Резово, е прекомерно застроен, и то безредно. А девствените плажове и природа по нашите географски ширини от дълго време не съществуват.

Е, въпреки и тук-там бреговата линия да има повече бетон в сравнение с пясък и миди, в този момент ще ви разкажем за няколко кътчета от него, поради които няма потребност да пътувате до Бали или Малдивите. 

Защото те могат да спрат дъха – и са на най-много 400 км от всяка точка на странатa!
 Шест от най-хубавите български плажове, където желаеме да се връщаме вяка година  Шест от най-хубавите български плажове, където желаеме да се връщаме вяка година  Шест от най-хубавите български плажове, където желаеме да се връщаме вяка година  Шест от най-хубавите български плажове, където желаеме да се връщаме вяка година
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР