Черно море ще привлече централен защитник, пише Тема Спорт. Бранителят

...
Черно море ще привлече централен защитник, пише Тема Спорт. Бранителят
Коментари Харесай

Черно море си връща северномакедонски защитник

Черно море ще притегли централен бранител, написа " Тема Спорт ". Бранителят ще заеме празнината, появила се след продажбата на Петар Босанчич в Рига ФК.

Става въпрос за добре познато име - северномакедонеца Влатко Дробаров, който бе при " моряците " през 2020 година и записа 48 мача, в които означи 2 гола. Тогава той се трансформира в един от любимците на варненския стадион " Тича ". Очаква се футболистът от югозападната ни съседка да подпише с Черно море в бличките 48 часа.

Дробаров е носил екипите на кипърския Арис (Лимасол), арменския Бенанц, мексиканския Мурциелагос, индийския Керала Бластърс и Оход от саудитска Арабия. В родината си пък е играл за Скопие, Напредак Кичево, Тедекс и Беласица (Струмица). За последно е играл във ФК Сараево от Босна и Херцеговина, където мина предишния юли, само че при започване на актуалната астрономическа година е прекратил контракта си и е свободен сътрудник.

Това се получава извънредно преференциално за българския клуб, който ще излезе на плюс от продажбата на Босанчич откакто новият входящ трансфер пък дойде на процедура без пари.

Все още не е ясно обаче дали в случай че всичко се развие бързо и позитивно, Дробаров ще може да играе в първия вероятен мач за Черно море, който е посещение на Лудогорец в Разград.
 Черно море реализира произлязъл трансфер
Черно море реализира произлязъл трансфер

Хърватският бранител Петар Босанчич мина във ФК Рига
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР