Черно море официално привлече бразилския нападател Брено Тейшейра. Високият 188

...
Черно море официално привлече бразилския нападател Брено Тейшейра. Високият 188
Коментари Харесай

Черно море официално привлече Брено

Черно море публично притегли бразилския нападател Брено Тейшейра. Високият 188 см футболист подписа през днешния ден контракт с „ моряците “. До прехвърлянето се стигна след продажбата на Матеус Машадо в Зулте Варегем. Ръководството на Черно море и спортно-техническият щаб реагираха незабавно, с цел да намерят заслужен заместител на голмайстора на Морето. Брено Тейшейра идва от Крузейро, на който притежател (притежател на 90% от акциите) е бразилската легенда Роналдо – Феномена, напомня формалният уебсайт на Черно море.

Роденият през 2002 година в Агуас де Линдоя Брено е със мощен ляв крайник. За последно е носил екипа на Реал Валядолид Промесас, където е играл чартърен от отбора на Крузейро. В Испания е записал шест мача, без маркиран гол.

През 2021 година е притеглен в школата на Крузейро от Бразилис. През 2022 година записва 32 мача с 15 гола за юношеския отбор на Крузейро до 20 години и е притеглен в мъжкия тим.

Официалният му дебют за първия отбор на Крузейро е в мач от бразилската Серия Б – на 16 юни 2022 година при победа с 2:0 против Понте Прета. До края на сезона записва 6 мача с 1 асистенция.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР