На среща с представители на синдикалистите от КНСБ днес, водачът

...
На среща с представители на синдикалистите от КНСБ днес, водачът
Коментари Харесай

Иво Пазарджиев пред синдикатите: Настояваме за достойно заплащане за българските работници!

На среща с представители на синдикалистите от КНСБ през днешния ден, лидерът на листата на Вътрешна македонска революционна организация – Разузнавателна служба на ФРГ за 19 МИР Русе Иво Пазарджиев се срещна с проблемите пред българските служащи.

Сред главните тематики бе тази за достойното възнаграждение на труда на работещите. Пазарджиев посочи, че в последните години макар наблюдаващото се оттласкване от дъното на приходите, към момента не сме там, където следва да бъдем, а месечното заплащане на българския служащ доста изостава по отношение на средноевропейското такова.

Според него виновност за това състояние има несъответстващата политика на предходните ръководещи, които разрешиха на инфлацията да се развихри.

Пазарджиев, който участва на срещата дружно с втория в листата за европейските избори на Вътрешна македонска революционна организация – Разузнавателна служба на ФРГ Андрей Слабаков приказваха и за несъответстващата Зелена договорка и за нейното отражение върху българската стопанска система. Загубата на български работни места в следствие от европейските наставления е неприемливо, смята Андрей Слабаков.

Вътрешна македонска революционна организация – Разузнавателна служба на ФРГ застава по безапелационен метод зад концепцията за систематично нарастване на приходите на служащите, което съставлява също по този начин детайл от комплицираната демографска обстановка в която се намира България и Русе в частност.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР