21- годишният шофьор на джипа, който загина при зверската катастрофа

...
21- годишният шофьор на джипа, който загина при зверската катастрофа
Коментари Харесай

21- годишният шофьор, който загина при зверската катастрофа в Пловдив, не е употребил алкохол

21- годишният водач на джипа, който почина при зверската злополука в Пловдив, не е използвал алкохол. Това оповестиха от Прокуратурата в града на тепетата във връзка тежкия пътен случай, при който животът си загуби и 20-годишно момиче, а още двама младежи бяха ранени.

От държавното обвиняване се базират на резултатите от назначената химическа експертиза, която е подготвена. Според заключението на движимостите лица в кръвта на младежа няма открито съществуване на алкохол.

Заключенията на експертизите за съществуване на наркотични субстанции, както и за определяне на аргументите за злополуката и скоростта на придвижване на мощния джип, още не са направени, допълват още от Прокуратурата.

Тежко ранените при пътния случай 22-годишни юноша и госпожица, които са били в автомобила, се възвръщат към момента са в УМБАЛ „ Свети Георги “ в Пловдив, където за лекуване е и пожарникаря, който пострада при избавителната акция от паднало дърво.

Припомням, че 21-годишният водач на мощния джип, който в нощта на 13 май се разцепи на две след нечовечен удар на бул. „ Руски “ в града на тепетата, се е движил с доста висока скорост – към 200 километра в час. Колата навлиза сред двете ленти на пътното платно и се блъска поредно в няколко чинара в разграничителната линия. От удара джипът се разцепва на две - предната част се врязва в едно от дърветата, а задната изхвърча на пътното платно. На място умират водачът Кристиян Екмекчиян и пътуващата с него Теодора Николова.

Разследването на злополуката продължава.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР