Черната Златка все още има проблеми с общата си култура,

...
Черната Златка все още има проблеми с общата си култура,
Коментари Харесай

Черната Златка шашна с нов бисер, трудна дума размъти съзнанието ѝ

Черната Златка към момента има проблеми с общата си просвета, видяха фенове на „ Черешката на тортата”. Плеймейтката влезе в устата на всички българи, откакто във „ ВИП Брадър” уточни Белгия и или Босна за столица на Сърбия и прогласи Англия за основен град на Англия. След срама, който бра тогава, тя даде обещание да попълни празнините в образованието си, само че очевидно заета в грижите за дребния си наследник, не е имала задоволително време, написа marica.bg.

В следващия епизод на „ Черешката на тортата” Злати опитва повече от пет пъти да каже думата „ консистенция”, само че нито един път не съумя.

Най-накрая прозорливо я размени с думата „ паста” и продължи да се вихри в кухнята, писа hotnews.bg. Златка се показа като блестяща стопанка и шашна гостите с богато и вкусно меню. Възхитени думи провокира и палата, в който живее с приятеля си Миро и сина си.

Огромната къща с необятен двор се намира в Банкя и е оазис на спокойствието. То обаче идва малко повече на Злати, която призна, че от време на време се усеща прекомерно изолирана в хасиендата и желае незабавно да се потопи в шума на забързана София.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР