Челси ще бъде без нападателя Армандо Броя при домакинството си

...
Челси ще бъде без нападателя Армандо Броя при домакинството си
Коментари Харесай

Почетино: Ще бъде хубаво да се изправя срещу Артета

Челси ще бъде без нападателя Армандо Броя при семейството си на Арсенал в събота от деветия кръг на Висшата лига.

Таранът на " сините " е получил контузия, до момента в който бе с националния тим на Албания. По тази причина той не съумя да вземе присъединяване и при триумфа на " орлите " с 2:0 над България в контрола във вторник.

„ Броя е навън. Той има леки болки в едното коляно, само че това е другото коляно, а не това, на което бе скъсал кръстните връзки “, съобщи мениджърът на Челси Маурисио Почетино.

„ Има още няколко индивида, които ще прегледаме през днешния ден и на следващия ден сутринта. Смятам, че Беноа Бадиашиле може да бъде на пейката, само че той към момента не е подготвен за цялостен мач “, добави аржентинецът.

Той сподели, че халфовете Енцо Фернандес и Мойсес Кайседо са се завърнали в Лондон едвам в четвъртък сутринта след уговорките си за Аржентина и Еквадор в международните квалификации, само че и двамата са подготвени за идното дерби на британската столица.

Челси влиза в мача с Арсенал след две следващи победи във Висшата лига като посетител, а за Почетино това ще бъде първа среща с Микел Артета на мениджърско равнище.

През 2001 година двамата бяха съотборници в Пари Сен Жермен и към момента са положителни другари.

" Ще бъде доста хубаво, че мога да изляза против него. Моят обич към него е тук. Ние сме като семейство, а не просто другари. Ще бъде малко необичайно обаче. Всеки треньор желае да печели и да унищожава противника си ", добави Почетино.

Челси е на 11-о място в класирането с 11 точки, а Арсенал е втори с 20.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР