Челси почти договори халфа Папе Дионг, съобщи трансферният гуру Фабрицио

...
Челси почти договори халфа Папе Дионг, съобщи трансферният гуру Фабрицио
Коментари Харесай

Почетино няма да прибързва с Нкунку, Челси урежда сенегалец

Челси съвсем контракти халфа Папе Дионг, заяви трансферният гуру Фабрицио Романо.

Юношеският национал на Сенегал е бил видян на стадион " Стамфорд " Бридж " в Западен Лондон във вторник дружно с младия еквадорец Кендри Паес.

Дионг е роден през 2006 година и взе участие на Световното състезание за юноши със състава на Сенегал.

Очаква се Папе Дионг да се причисли публично към Челси през юни 2024 година. Тогава полузащитникът ще навърши пълноправие и ще може да подпише професионален контракт.

Междувременно мениджърът Маурисио Почетино приказва за завръщането на нападателя Кристофър Нкунку, който дойде това лято, само че пропусна сезона досега поради контузия.

" Говорим за състезател, който дойде контузен. Сега той влиза в игра в разгара на сезона. Ще отнеме време, с цел да стартира да се показва на равнище и да влезе в топ форма “, уточни Почетино.

„ Всеки може незабавно да реши даден състезател, само че най-важното е в каква форма. Очакваме да забележим най-хубавия Нкунку, само че казусът е, че ни би трябвало време, с цел да играе по метода, по който чакаме. Ето за какво няма да оказваме огромен напън върху него. Ден след ден ще го караме да покаже най-хубавата си страна допустимо най-скоро “, добави треньорът, до момента в който нападателят Армандо Броя съобщи, че трагичната победа над Нюкасъл след осъществяване на дузпи за Купата на лигата демонстрира мощния темперамент на младия лондонски отбор.

" Трябваше да извърша петата дузпа и бях разчувствуван. Но Петрович направи необикновено показване и не се стигна до мен ", сподели албанският нападател.

Челси е на десето място във Висшата лига и му следва мач против Уулвърхемптън в неделя, като победа ще даде подтик на " сините " след сложната първа половина на сезона.

„ Мачове като този демонстрират духа ни. Ние сме нов тим, с нов управител и всеки се пробва да направи нещата по най-хубавия метод. Не е елементарно, тъй като имаме доста нови играчи, тъй че имаме потребност от темп. Няма да стане за един ден и хората би трябвало да схванат това. Играем за емблемата ", сподели още Броя.

Ако завоюва Купата на лигата, това ще бъде първият трофей на Челси от Световното клубно състезание през февруари предходната година.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР